26. 7. 2013

Spolupráce s Balubunny.com


Před nějakou dobou jsem úplnou náhodou narazila na stránku plnou krásných výrobků ze dřeva. Tak mě napadlo, že bych zkusila navrhnout spolupráci, která by pomohla nám oběma ( Já budu mít o čem psát, budu mít co pro vás do soutěží a budu mít co využít za doplňky do OOTD.. Balubunny.com budu mít reklamu a pokusím se jím sehnat více zájemců a pokusím se je více zvidítelnit. Navíc pokaždé, když se objeví doplněk z této stránky, tak na něj uvedu odkaz) 


O BaluBunny.com : 
Balubunny je módní značka zabývající se výrobou dřevěných šperků. Tyto šperky jsou vyřezávány na lavírovacím stroji. Každý týden přidáváme nové a nové šperky. Můžete se sami zapojit a vymyslet si svůj vlastní šperk. ORIGINALITA zaručena.

Navíc což myslím, že je velké plus, tak stránka pořádá stále nějaké akce, takže časté soutěže a teď když si koupíte něco nad 200,- tak dostanete dřevěný prstýnek podle vlastního výběru zdarma.


Na stránce nenaleznete jen náhrdelníky, ale i Prstýnky, Naušnice, Brože, Náramky, doplňky do vlasů a navíc si můžete nechat vytvořit i svůj vlastní výrobek podle předlohy.


Domluva je velmi skvělá a můžete se těšit na GIVEAWAY a touhle skvělou stránkou! Máte se vážně na co těšit!


Musíte uznat, že doplňky jsou velmi vkusné a originální! Já jsem si je hned zamilovala a v poslední době je nosím hodně často, takže si můžete být jistí, že zde uvidíte spousta fotek!



Tak co? Jak se vám výrobky od BaluBunny.com líbí? Těšíte se na SOUTĚŽ?





16. 7. 2013

Bez čeho se v Poslední době neobejdu

Tak mě napadlo, že bych vám vytvořila novou rubriku a to tuhle. Budu vám každý měsíc dělat článek o tom, co mě v poslední době zaujalo a co jsem si velmi oblíbila. Nebudou tu teda jen novinky, ale budu sem psát i věci, které používám hodně často a stále mě neomrzely.

Asi bych jako první začala s pečující kosmetikou na pleť
Co jsem si hrozně oblíbila je:

 BB wash od dermacol
Je to čistící krém u kterého si potřebujete jen navlhcit obličej a pak se krásně odlíčíte, aniž byste potřebovali odličovací tampónky

Garnier Dark Spot Corrector
 Je to krém pro rozjasnění plati a je to asi jediný krém, který mi nezpůsobuje alergie a jsem s ním nadmíru spokojená

Mastičky na alergii
Kvuli me skvělé (to je samozřejmě ironické) alergenní kůži mám v jednom kuse alergie a opuchlé oči a tak potřebuji mít stále při sobě mastičku

 Figs & Rouge Balzám 
 Tento balzám má příjemnou mentolovou vůni a dá se použít snad na všechno. Já jsem ho našla v balíčku od Ladyboxu a využívám ho pořád. Dá se využít jak na rty, tak na obličej celkově, na ruce i na suchá místa po těle.

Dekorativní kosmetika na obličej
Alverde pudr camouflage 
Je to můj nynější nejoblíbenější pudr. Je celý bílý a tak i s makeupem pěkně ladí a dobře zmatní.

Gelové oční linky Essence
Co už určitě víte je, to že jsem si strašně moc oblíbila tyto linky. Sice k nim potřebujete štěteček, ale to je to nejmenší. S dobrým štětečkem uděláte krásnou linku, která dlouho vydrží a je stále sytá.

Colorama Tvářenka 
 Mou oblíbenkyní se stala tvářenka od Maybelline, kterou jsem dostala na zrecenzování. Je jemná a pěkně drží, navíc je i cenově dostupná.

Miss sporty Pump Up Booster Řasenka 
 Tahle řasenka ještě neměla šanci mě zklamat. Stále ji ráda používám a dosud mě žádná řasenka takhle nepřesvědčila jako tahle.

Stíny na obočí Essence
Mým dalším společníkem jsou tyhle stíny na obočí. Nedovedu si představit bez nich být :D mám v poslední době i v oblibě stíny na obočí od alverde, které když je potřeba využiju i jako stíny na oči.

A co vlásky?
Nivea long repair sprej
Nedovedu si svůj den představit bez těchto sprejů. Když si mám vlasy rozčesávat, tak si na vlasy dám tento sprej a hned to jde dobře. Já můžu doporučit snad všechny spreje.:)

Lak na vlasy LYBAR 
 tento lak si kupuji také už nějakou dobu. Vyplatí se mi více, než když si koupím klasický. Tento lak koupíte v 500ml v tekutém stavu a jen přelijete do něčeho co bude moci lak rozprašovat. Na tento lak jsem nakazila i svého přítele a jiný si nekupuje.:)

Barva na vlasy Vellie 
 Popravde je to přeliv a je to celkem děs.:D protože nemůžu zmoknout, jinak mi teče barva.. Bohužel si ale nemůžu představit být bez ní, protože mám v plánu si tuhle barvu co mám na nějakou dobu nechat .)

Teď doplňující výrobky a doplňky
DeoSprej Play Boy 
 Mám ve velké oblibě sladké vůně a to hlavně toaletní vody. Od playboy je má oblíbená a mezi mé další oblíbené patří Baum, Yves Rocher a další.

Bez čeho si nedokážu představit den je hřebínek...:) jsem ehmmm uchyl na vlasy a na česání (teda jen mých vlasů)..:D
Další můj detail v úchylkách jsou lennonky. sice mozná mi moc extra nesluší, ale mám je moc ráda a moc ráda je nosím.

Poslední co pro vás mám za mou úchylku co v poslední době mám a bez čeho se neobejdu jsou Džusy! Zbožnuji džusy, ale bohužel v poslední době je jisté, že nejsou moc zdravé a je lepší si dělat vlastní džusy v odšťavňovači.

Líbí se vám takové články? Mám v nich pokračovat?

12. 7. 2013

Iron Fist = Spolupráce

Moc mě potěšilo, že se mi naskytla možnost spolupracovat s touto skvělou značkou
Domluva byla velmi milá a nemohla jsem se opravdu dočkat co mi příjde v balíčku, protože je to má nejoblíbenější značka (je svá a nerozlišuje se do žádných stylů)a už mám od ní i botičky Zombie (Koupil mi je můj přítel)
Iron fist se mi parádně trefil do vkusu. 
Už vím co k čemu budu nosit, takže tyhle věci nedám jen tak z ruky.:D

Chtěla bych vás trošičku více informovat o téhle značce a informovat vás o článcích co připravuji s těmito zaslanými krásnými věcmi.

Co je to Iron Fist:
Něco jsem se o Iron Fist dočetla a myslím, že by vás to mohlo i trošku zajímat.
Iron Fist Založili dva přátelé Mike a Travis vKalifornii. Oba se pohybují u skateboardingu, surfingu, umění,
hudby atd, ale nikde nemohli narazit na oblečení, které by jim vyhovovalo a bylo originalní. Začali prodávání 
v kufru svého auta. Značka se snaží vyčnívat z šedi klasických (i sportovních) značek  a snaží se vytvářet
oblečení i doplňky pro tvz. normální lidi, takže žádná sportovní značka a zaškatulkování stylů.

Iron fist shop se nachází v Praze v Obchodním centru Harfa, takže když budete mít cestu, tak se mrkněte! Určitě to bude stát za to.

Jako první vám představím Zombie Psaníčko.
Je pastelově růžové a má rozměry 22x32cm a je olemovaná kraječkou.
Psaníčko můžete najít TADY!
Můžete se těšit na článek s návodem na líčení, které by mělo být k tomuhle překrásnému psaníčku.

Vnitřek je velmi stylový a je vyplněný látkou s logem Iron Fist.

 Další v balíčku byly tyto nálepky na nehty ZOMBIE.
Můžete je najít TADY!
Jsou ve stylu Zombie a ještě k tom jsou zelené, takže se mi parádně hodí k mým Zombie Platformám.
V balení najdete 12 nálepek na nehty, Pilníček a dřívko na zatlačování kůžičky. 

Můžete se těšit na návod jak si tyhle parádní nálepky na nehty nalepuji, takže vám to všechno zdokumentuji.

 A z čeho jsem byla taky hrozně nadšená je tohle tílko s jelínkama. Poslali mi ho ve velikosti xs, takže se mi trefili i do velikosti.
Já zbožňuji, když jsou někde jelínci,tak jsem z tílka nadšená.
Tilko najdete TADY!
Tílko je ze 100% bavlny.
Mělo by se prát na 30°C

Pokud se vám některá z věcí líbila, tak je najdete v odkazech u každého popisku.
Vybírala bych co nejdříve, protože na e-shopu Iron Fist jsou právě slevy. Tak neváhejte

Co se vám líbí nejvíce? Nakupujete u IRON FIST? Znáte tuhle značku?




11. 7. 2013

Fake Piercing

Hodně lidí se mě ptá na můj názor na piercingy a na to jestli si je mají dát pichnout atd.. Muj názor je takový, že pro ti nim nic nemám, ale nemám ráda, když jsou na klucích nebo 12letých holkách, které za chvilku toho budou litovat.. Já to raději vyřeším tímto způsobem a to fake piercingem. Můžete si je objednat všude na internetu.. do obočí.. do nosu.. do rtu a tak různě nebo vyrobit. Tohle, když vás omrzí, tak ho můžete kdykoliv zdělat a naopak zase nasadit. Navíc, když jdete třeba na zábavu a chcete třeba zamachrovat, tak nikdo nebude luštit jestli je to pravé nebo ne.:D ale kdyz ho budete mít ve rtu, tak ho při líbačce moc nedoporučuji.:D

Vezměte si nějakou starou náušnici nebo si kupte prázdný háček v galanterii .

 Teď z háčku zdělejte všechny přívesky a ozdoby, aby byl uplně čistý

 Pak ustřihněte konec kde je poutko na přívesky a trošku si zkrattě i druhý konec, ale ne moc, aby vám pořád dobře držel.

 Takhle by měl nějak vypadat

Po ustřihnutí konců doporučuji nějakým starým pilníkem konce zabrousit/zapilovat, aby jste se náhodou neporanili.

 Teď si podle potřeby upravte haček tak, aby vám dobře pasoval.. no a je hotovo.. Fake Piercing je na světě. Není to nic snadného a kolikrát, když jsem takhle vyšla ven, tak nikdo nic nepoznal. Nic špatného na tom není.


Mě osobně se nejvíce piercingy líbí ve rtu /ale musí se k dané osobě vážně hodit/



Jak se vám tento nápad líbí? máte raději pravé piercingy nebo falešné? nebo je nemáte rádi vůbec?



9. 7. 2013

Zdobené Palačinky


Dneska jsem dělala palačinky a tak jsem vyzkoušela něco, co jsem zahlédla kdysi na internetu.
Bohužel jsem neměla věco na zdobení a tak jsem si musela vystačit s igelitovým sáčkem, takže to není zrovna nejkrásnější.

Maminka mi tedy udělala směs a já mohla začít.:)
Nachystala jsem si sáček a do něj směs nalila.
No a pak jsem začala tvořit.:) 

Popravdě spíše to byly takové hokusy pokusy, ale stály podle mě za to.:) moc se mi tak líbily a pro příště si musím pořídit příslušenství na zdobení, abych se vám mohla pochlubit s hezčími výtvory.

Pak jsem tedy dělala klasické palačinky.:) na to že jsem je takhle dělala poprve, tak dobry ne?.:D Vzdy je totiz chtel nekdo delat a na mě se nedostalo.
No a na klasické palačinky jsem si připravila směs z Tvarohu a vanilkové cukru :3 je to to nejlepší co může být! já to mám raději než marmeládu.. má se tam dávat i vajíčko, ale já to dělám bez něj :)
No a tvarohem jsem pak udelala pruh na palacince a zamotala.. Nedávám to po celém, protože je to zbytečné.. když palačinku zamotáte, tak či tak budete mít pak tvaroh všude.:)


No a to je vše přátelé :)


8. 7. 2013

Má První výhra v GiveAway

Ahoj.:) chtela ych se s vámi podělit o to, že jsem vyhrála poprvé v soutěži GiveAway na blogu www.petalka.blogspot.cz
Výhra mě hrozně potěšila.
V balíčku jsem našla razítka na NailArt, třpitky (které mě mile překvapily, protože jsem je tam nečekala a takové blbinky mám hrozně ráda) a moc milý dopis, kde mi Petalka napsala i jak se s razítky pracuje (sice to nebylo potřeba, ale i tak mě to potěšilo, že si dala práci a našla si čas)
Petalce chci za výhru moc poděkovat.!

A tady máte fotky:



Razítka jsem musela hned vyzkoušet.:)
Popravdě jsem se bála toho, že špachtlička je plastová (protože co jsem měla já, tak byla z kovu),
ale je to tisíckrát lepší.. nedělá do razítek rýhy a pěkně je setře.. takže, když budete vybírat, tak určite plastovou.:3
Jinak razítka jsou překrásná.. jsou tam hrozně pěkné vzory, takže jsem si je zamilovala :3


Máte už zkušenosti s těmito razítky? chtěly byste návod?


Že by TATTOO?

Dneska jsem brzo vstala a tak jsem si udělala čas na líčení a tvorbu.
Jako první mě napadlo si pomalovat nohy.. a takhle to dopadlo.:) snad se vám to bude líbit.






Jak se vám to líbí? 
Budu ráda, když mě podpoříte svým likem ZDE!

Jestli chcete, tak mi posílejte nějaké obrázky a já je pak vyzkouším nakreslit na tělo.:)

Jinak když se to týka trošičku toho tetování, tak by mě zajímal váš názor na něj? plánujete se někdy tetovat?  a pokud ano co? a proč?
Nebo vám tetování vadí?
Zajímají mě vaše odpovědi :)

4. 7. 2013

Rukavice na čištění štětců

Určitě jste už slyšeli o rukavicích od Sigmy na čištění štětců v hodnotě přes 1000 korun.


V té době, kdy to byla ještě novinka jsem se procházela po ikei a zahlédla tam rukavici na hrnce a v tom mě trnklo do nosu, že by se to mohlo využít stejně.:) Bohužel v té době se mi za to ještě pořád nechtělo utrácet ikdyž chňapka stojí 69 korun :D  a tak jsem si ji koupila až teď.
Sice rukavici od Sigmy jsem nevyzkoušela, ale myslím, že tohle se tomu vyrovnat určitě může :)
Jo já vím.. u rukavice od sigmy máte rozlišené strany na čištění štětců na obličej a na líčení očí, ale popravdě.. myslíte si, že je v tom nějaký rozdíl? Já tedy asi ne :)
I s touhle obyčejnou chňapkou jsem si vystačila a štětce krásně vyčistila a ani jsem si neušpinila ruce.


Tady vám chci ukázat, že v rukavicích zas až tak velký rozdíl není a že ze štětců se kroužkováním po ploše, krásně pouští špína. 


Tady máte další ukázku


Prostor u palce je určený na tvarování štětce a jak vidíte u chňapky je něco podobného a tak se to taky může využít.


Oplachování štětců je snadné :) jen pustíte vodu a kroužkujete štětcem po ploše jako u čištění např. šampónem


Pokud máte chňapku od přípravku a špíny, tak ji pak jen opláchnete celou pod vodou a osušíte utěrkou nebo necháte uschnout.

Štětce můžete nechat uschnout tak, jak jsem vám ukázala u předchozích tipů s čištění štětců.
Já se právě nacházím u přítele a tak jsem moc nevěděla kam si dát štětce usušit a proto jsem využila toho, že mám obal na štětce, který jsem pořádně vyčistila a pak do něj vložila ubrousky, aby se štětce měli kam tvz. vsáknout a štětce do obalu vložila.


Tak jak se vám tento nápad líbí?